Stralende gezichten tijdens Menzis ADO Den Haag G-Voetbaldag

Op woensdag 7 juli werd op Sportpark Prinses Irene de eerste editie van de ‘Menzis ADO Den Haag G-Voetbaldag’  georganiseerd. De 58 aanwezige deelnemers vertegenwoordigden vier verenigingen en drie scholen in de regio. Samen met de spelers en speelsters van ADO Den Haag werd het een groot feest.

Het jaarlijkse G-toernooi van Menzis en ADO Den Haag in de Maatschappij vond twee seizoenen geleden voor het laatst plaats. Vandaar dat de behoefte aan een evenement voor deze doelgroep hoog op de agenda stond. De geroutineerde verenigingen RCL, VELO en SEV waren van de partij samen met de Inspecteur De Vriesschool, Bernardusschool en één ‘speciaal’ combinatieteam van deelnemers uit Rijswijk en oud-spelers van de ADO Den HaaG-Storks.

Na de opening liepen alle deelnemers gegroepeerd het veld op om warm onthaald te worden door de stafleden, spelers en speelsters van ADO Den Haag die een erehaag hadden geformeerd. Onder luid applaus van de spelers, speelsters en het publiek betraden de spelers het veld waar een heus Skill Games parcours stond uitgezet. Nadat de groepsfoto’s waren geschoten, kon het echte werk beginnen.Bron: ADO Den Haag