ADO Den Haag Vrouwen support Team Jayme

ADO Den Haag Vrouwen support Team Jayme! Stichting Team Jayme is opgezet om de ernstig zieke Jayme, met spierziekte SMA Type 1, te helpen. Jayme wordt 24 mei 1 jaar. Zonder medicijn worden kinderen met deze spierziekte niet ouder dan 2 jaar. Het medicijn (Zolgensma) dat kinderen met deze bijzondere spierziekte de kans geeft om verder op te groeien is nog niet beschikbaar in Europa en daardoor peperduur. Gezamenlijk zal er 1.9 miljoen euro moeten worden opgehaald om toch het medicijn aan Jayme te kunnen geven.

Inmiddels staat de teller op ruim 800.000 euro en is de helft van het benodigde bedrag bijna bereikt. Stichting Powervrouwen.nl (maatschappelijke tak van ADO Den Haag Vrouwen) doneert eveneens een mooi bedrag om Team Jayme te supporten!

Help jij ook mee? Doneer dan op: www.teamjayme.nl

Organisatie Team Jayme

Stichting Team Jayme is in beginsel opgericht door de ouders van Jayme Avery van Pelt om hem te ondersteunen bij de behandeling, therapieën en hulpmiddelen die hem kunnen helpen bij zijn ontwikkeling en functioneren met de ziekte SMA Type 1.

Stichting Team Jayme heeft al algemeen doel gezinnen in een soortgelijke situatie te kunnen helpen met zowel het financiële als sociaal- emotionele aspect van het hebben van een kind met een zeldzame spierziekte.

Stichting Team Jayme wil ook meer aandacht generen voor zeldzame spierziekten in het algemeen en de ziekte SMA type 1 in het bijzonder, door informatie te verstrekken aan specialisten en belanghebbenden.