Rabobank Regio Den Haag maatschappelijk partner ADO Vrouwen

De Rabobank Regio Den Haag gaat opnieuw een maatschappelijk partnership aan met Stichting Powervrouwen.nl (maatschappelijk partner ADO Den Haag Vrouwen). 

In de Skybox van de Rabobank, in het Cars Jeans Stadion, werd afgelopen week de handtekening onder deze ‘nieuwe’ verbintenis gezet. De overeenkomst werd ondertekend door Harry Wientjens van de Rabobank en Kees Punt en Bart Caminada van ADO Den Haag Vrouwen en Stichting Powervrouwen.nl.

De samenwerking tussen Rabobank Regio Den Haag en Stichting Powervrouwen.nl/ADO Den Haag Vrouwen is erop gericht om de maatschappelijke betrokkenheid van beide partijen te blijven versterken. Door de (uitgebreide) financiële steun die de Rabobank de stichting biedt, is Powervrouwen.nl in staat om vele activiteiten te organiseren in de regio Haaglanden. 

“We geloven in vrouwenvoetbal en wat Stichting ‘ADO Powervrouwen’ zoal doet”, zegt Rabobank-directeur Harry Wientjens. “Met name hun maatschappelijke activiteiten spreken ons aan en daarom steunen we hen van harte”.

Ook voorzitter Kees Punt (ADO Den Haag Vrouwen) is verheugd met de continuering van deze samenwerking: ‘Wij kijken uit naar de maatschappelijke activiteiten die wij, in samenwerking met de Rabobank, kunnen realiseren in regio Den Haag. Met de Rabobank hebben wij een partner aan onze zijde, die onze visie op maatschappelijk gebied deelt.’’