Feestelijke opening pannaveld kindercentrum Bamboe

Op woensdag 4 september jl. werd het nieuwe pannaveldje naast het Kinderentrum Bamboe officieel geopend door Storky (de mascotte van ADO Den Haag) en namens ADO Den Haag Vrouwen Sjaak Polak (hoofdtrainer) en speelsters Kim Mourmans en Maartje Looijen.

Sjaak Polak overhandigde een ADO Den Haag bal vol met handtekeningen aan de directeur van het Kindercentrum en daarmee werd het pannaveldje officieel geopend.

Daarna vonden er twee wedstrijden plaats tussen samengestelde teams van leerlingen met Kim Mourmans en Maartje Looijen als coaches. Sjaak Polak fungeerde als scheidsrechter. In totaal waren er zo’n 450 leerlingen, leerkrachten en ouders.

Na de wedstrijden was er ruim gelegenheid voor de leerlingen om op handtekening- en fotojacht te gaan met de speelsters van ADO Den Haag Vrouwen.

Het pannaveldje zal voor het kindercentrum een zeer welkome toevoeging aan hun accommodatie zijn gezien het grote enthousiasme van de leerlingen.

We hopen dat de kinderen er lang en met heel veel plezier gebruik van kunnen maken!