Nazima Ramdin nieuw bestuurslid

ADO Den Haag Vrouwen heeft Nazima Ramdin bereid gevonden om met onmiddellijke ingang als vierde persoon toe te treden tot het bestuur. Nazima Ramdin is een succesvolle onderneemster met gevoel voor politieke verhoudingen en zal met haar kennis en netwerk de commerciële portefeuille binnen het bestuur gaan behartigen in nauwe samenwerking met de commercieel manager.


Binnen het bestuur van ADO Vrouwen leefde al langer de wens om meer diversiteit aan te brengen in wat tot nu toe beleidsmatig vooral een mannenaangelegenheid is geweest. Bovenal moest het nieuwe bestuurslid echter ook de kennis, kunde en het netwerk van het bestuur vergroten. Het bestuur is ervan overtuigd in Nazima een uitstekende kandidaat te hebben gevonden die aan al die vereisten voldoet.


Nazima Ramdin is een veelzijdig talent dat op heel veel fronten actief is. Ze bekleedt senior functies bij de Rijksoverheid als communicatie- en campagnemanager en is directeur-eigenaar van NR Communicatie & Events. In die laatste hoedanigheid heeft ze al drie jaar succesvol het NR Red Carpet evenement georganiseerd in het Kurhaus met als doel allerlei lagen in de samenleving te verbinden. Daarnaast is ze werkzaam voor de International Sports Academy als Business Development Director. In haar vrije tijd zet ze zich in voor Stichting “Free a Girl” die zich inzet om kinderprostitutie tegen te gaan, een goed doel waar in 2015 ook toenmalig ADO speelster Michelle Vrieling zich voor heeft ingezet.


Kees Punt, voorzitter van  ADO Den Haag Vrouwen, is logischerwijs heel tevreden met zijn nieuwste aanwinst: “We zien dit als een volgende stap in onze professionalisering. Nazima brengt andere kwaliteiten aan de bestuurstafel die we heel goed kunnen gebruiken. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk waarvan we ook op een goede manier gebruik hopen te maken.”


Nazima is zelf heel enthousiast over haar nieuwe rol: “Ik kan goed schakelen tussen de diverse rollen die ik bekleed en hoop mijn steentje bij te dragen door naast mijn kennis en kunde ook de verbinding te leggen tussen diverse publieke en private partijen. De speelsters van ADO Den Haag Vrouwen zijn een grote inspiratie voor mij en velen door de passie waarmee zij hun droom najagen. Ik wil dat heel graag verder uitdragen en mensen laten inzien dat het de moeite waard is positie te kiezen vóór het vrouwenvoetbal in de regio Haaglanden.”